Manichiura/ Pedichiura

Salon Christine Coiffure

Manichiura si pedichiura

Colega noastra, nu se limiteaza doar la manichiura sau pedichiura traditionala, ci are experienta in toate tehnicile de reconstructie disponibile, de la acoperire pana la alungire, stie care este trendul potrivit si foloseste tehnici moderne de stil ale esteticii mainilor.

Este esential sa recunoasteti competenta si autoritatea tehnicianului de unghii si sa considerati ca, pe termen lung, confortul dumneavoastra va face diferenta.

Salon Christine Coiffure

Manichiura clasica, semipermanenta

Printre elementele care caracterizeaza frumusetea pura, din punct de vedere estetic, mainile joaca un rol fundamental. Acestea sunt adesea subestimate si atacate continuu de agenti externi (raze UV, vreme) care sunt daunatoare pielii si unghiilor.

Daca doriti sa atingeti gradul maxim de frumusete si sa evitati petele, ingrijirea mainilor si a unghiilor este esentiala, mai ales ca poate preveni imbatranirea prematura.

Salon Christine Coiffure

Pedichiura clasica, semipermanenta

Daca mainile sunt adesea neglijate, picioarele sunt in majoritatea cazurilor complet ignorate, mai ales iarna. Picioarele sunt un instrument, plasat literal si anatomic la baza corpului nostru. Structura sa deosebit de complexa necesita o atentie constanta, deoarece afecteaza restul corpului.

Tocmai din acest motiv alegerea unei pedichiuri periodice (insotita de o hidratare constanta si controlul posturii corecte) poate revitaliza intregul corp.

Salon Christine Coiffure

Tratamentul cu Parafina

Tratamentul cu parafina calmeaza durerile reumatice, eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi, pielea devine mai fina si mai elastica. Aspectul de coaja de portocala se diminueaza vizibil de la o sedinta la alta, curata si tonifica in profunzime.